Gebruik

De wensbrug is bedoeld als hulpmiddel om je te steunen op je weg naar de wensen die wilt vervullen. De brug staat op twee ronde houten schijven, "stenen" genoemd. De ene steen verwijst naar gisteren, de andere naar morgen. De brug staat symbool voor vandaag, de dag die het verleden met de toekomst verbindt.

In de brug zitten acht inkepingen, waarin je kaartjes kan zetten. Dat kunnen mijlpalen zijn die je wilt bereiken op weg naar wat je wenst: kleine of grote tussenstappen die wellicht een inspanning van je vragen.

De brug is assymetrisch. Er is een "dikke" zijde en een "dunne". Heb je "veel los te laten", dan gebruik je misschien de dikke kant als de start van je reis over de brug. Is de uitdaging die je moet aangaan groot, het einddoel ver, dan zet je misschien de dikke kant op de steen van "morgen".

Wensbruggen worden in drie formaten aangeboden:

  • De wensbrug classic met een lengte van 145mm, hoogte van 45mm en dikte van 35mm. Dit is het meest gebruikte formaat voor persoonlijk gebruik of geschenk.
  • De wensbrug pro met een lengte van 170mm, hoogte van 60mm en een dikte van 40mm. Dit formaat is heel geschikt bij gebruik door therapeuten en coaches in hun praktijk.
  • De wensbrug canvas met een lengte van 120mm, hoogte van 35mm en een dikte van 30mm. Deze wensbrug wordt onbehandeld geleverd zodat de gebruiker ze naar eigen smaak kan personaliseren. Dit formaat wordt ingezet in groepen (klassen, families, teams).

Je kan de wensbrug aankopen op de website van Speelhout. Ook sommige therapeuten, coaches en gespecialiseerde shops bieden de wensbrug aan.

Ben je zelf therapeut of coach en heb je interesse in de wensbrug, neem dan contact met me op.